🎥 Real Madrid blijft druk zetten op leider Atletico, Courtois houdt maar nipt zijn netten schoon

In de Spaanse Primera Division blijft Real Madrid druk zetten op leider Atletico. Real won met 2-0 van hekkensluiter Eibar.

Met het oog op wat komen staat, was het niet aangeraden om een misstap te begaan voor Real Madrid: twee duels tegen Liverpool in de Champions League met daartussen ook nog een Clasico tegen Barcelona.

Het was derde keer, goede keer voor Real Madrid. Nadat doelpunten van Benzema en Asensio eerst nog werden afgekeurd, kon die laatste vlak voor rust Real toch nog op voorsprong brengen. In de tweede helft werd een doelpunt van Casemiro opnieuw afgekeurd voor buitenspel maar Real liet zich niet verrassen en Karim Benzema zorgde voor de 2-0 eindstand.

Courtois hield dus zijn netten schoon bij de Koninklijke maar werd op het uur bijna verrast. Door de wind en het natte veld ging een terugspeelbal van zijn ploegmaat ei zo na in eigen doel. Met een ultieme sliding hield hij de bal nog uit zijn netten.