Kiezen tussen het snelle geld of de jackpot: er moeten enkele héél belangrijke knopen worden doorgehakt bij RSC Anderlecht
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties

RSC Anderlecht moet deze zomer enkele belangrijke knopen doorhakken omtrent de transferdossiers

Kiezen tussen het snelle geld of de jackpot: er moeten enkele héél belangrijke knopen worden doorgehakt bij RSC Anderlecht
Foto: © photonews

Albert Sambi Lokonga en enkele andere jonkies van RSC Anderlecht worden gelinkt aan een transfer. Het paars-witte management moet enkele belangrijke knopen doorhakken. De komende weken zullen alvast klaarheid brengen.

Albert Sambi Lokonga, Marco Kana, Killian Sardella, Anouar Ait El Hadj,... Het zijn slechts enkele jonkies die de voorbije weken en maanden hebben getoond dat ze een mooie voetbalcarrière voor zich hebben.

Hun namen zijn dan ook veelvuldig opgeschreven door de voetbalscouts. Zo wordt Sambi Lokonga aan AC Milan gelinkt. Dan kan je HIER nog eens nalezen. Maar dé vraag die zich stelt: moet Anderlecht in navolging van Jérémy Doku opnieuw een goudhaantje laten vertrekken? 

Ait El Hadj

Alles hangt af van de nakende kapitaalverhoging én van de resultaten van de komende weken. Slaagt paars-wit erin om een Europees ticket te bemachtigen? Dan zullen bovenstaande namen wellicht enkel bij een héél hoog bod mogen beschikken. 

Anderlecht heeft goud in handen. En dat beseffen Vincent Kompany en Peter Verbeke als geen ander. Stel je voor dat paars-wit de talentvolle jongeren nog enkele seizoenen in Brussel kan houden. Het zou niet alleen voor resultaten zorgen, maar ook de kassa zou meermaals rinkelen. 

Jeugdproduct met Anderlechtiaanse stempel

Zo’n jeugdproduct met de Anderlechtiaanse stempel - de jeugdwerking heeft nu eenmaal naam en faam - én enkele seizoenen ervaring op het hoogste niveau brengt al snel enkele miljoenen meer in het laatje. Zeker als er tussendoor enkele Europese prestaties en eventueel een selectie voor de Rode Duivels is bijgekomen.

Kortom: Anderlecht kan kiezen voor het snelle geld. Misschien zal paars-wit wel verplicht zijn om voor die piste te kiezen. Maar in het andere geval is het een win-winsituatie voor alle partijen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties