Chelsea en PSG stoten door in de Champions League ten kosten van Porto en Bayern München

Chelsea en PSG stoten door naar de volgende ronde ten koste van Porto en titelverdediger Bayern München.

Chelsea - Porto

Met een 2-0-bonus op zak ging Chelsea op zoek naar een ticket voor de halve finales van het Champions League. Dit was al geleden van 2014.

1ste helft

De 1ste helft eindigde zoals dat hij begon met 0-0 in een flauwe eerste helft. Waarin er zelfs geen enkele keer op doel werd getrapt. Dit kon u HIER lezen.

2de helft

Het bleef lang 0-0 tot in de 92ste minuut dat ineens Porto voor het doel van Chelsea verscheen. Taremi met de omhaal en zo stond de 0-1 op het bord. Dit doelpunt kwam te laat voor Porto. Ze winnen in de slotminuten nog wel de wedstrijd maar stoten niet door naar de halve finale.

PSG - Bayern München

De opdracht was op papier simpel voor titelverdediger Bayern München. Namelijk minstens tweemaal scoren op het veld van PSG. Gemakkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk.

1ste helft

Bayern leek op weg op zijn missie tot een goed einde te brengen want met de rust stond het 0-1 voor. Dit dankzij een doelpunt van Choupo-Moting PSG was wel de betere ploeg en had via Neymar die wedstrijd al kunnen beslissen. Zo schoot hij op de lat en op de paal.

2de helft

In de 2de helft komt Bayern niet meer tot scoren. Het wint wel met 0-1 maar dit was niet genoeg om PSG uit te schakelen. PSG stoot zo door naar de halve finale.