Is Club Brugge het Bayern München van België? "Dat is overdreven"
Wietse De Smet
| 22 reacties

Van Der Elst laat zich uit over de dominantie van Club Brugge

Is Club Brugge het Bayern München van België? "Dat is overdreven"
Foto: © photonews

Club Brugge speelde vorig jaar al kampioen, en lijkt ook dit seizoen af te stevenen op de titel. De Blauw-Zwarten bewezen al in de reguliere competitie dat ze een stuk sterker zijn dan de concurrentie, zijn de Bruggelingen nu vertrokken voor de komende vijf à tien jaar?

Het ziet er goed uit momenteel voor Club Brugge, ze staan op een comfortabele voorsprong tegenover de rest. Ook vorig jaar won FCB vrij gemakkelijk de titel. Is Club Brugge het Bayern München van België aan het worden?

Volgens Franky Van Der Elst niet, dat vertelde hij in een interview met RTBF: “Ze hebben veel ambitie en hebben een goede leiding. Club wil niet alleen kampioen spelen, maar ook in Europa een rol beginnen spelen. De Bruggelingen zijn op veel vlakken goed georganiseerd”

“Maar ik vind het overdreven om te zeggen dat Club vertrokken is om de komende vijf à tien jaar op rij kampioen te spelen. Er is nog veel concurrentie van andere clubs, zo zijn er ook Anderlecht, Genk, Gent, Standard, en ook Antwerp heeft enorm veel ambitie. We zullen zien hoe het loopt”, aldus Franky Van Der Elst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties