Liverpool informeert naar Rode Duivel, maar krijgt meteen het deksel op de neus

Seppe Frans
| 2 reacties
Liverpool informeert naar Rode Duivel, maar krijgt meteen het deksel op de neus
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool zoekt naar versterkingen voor op het middenveld. Daarbij informeerde de Engelse topclub naar de diensten van Youri Tielemans, maar die lijkt nog niet meteen te vertrekken bij Leicester City. Zijn huidige werkgever wil hem nu ook langer vastleggen.

Liverpool zoekt naar een vervanger voor de naar PSG vertrokken Georginio Wijnaldum. Daarbij werden al verschillende namen aan de club gelinkt, maar Jurgen Klopp zou een oogje hebben laten vallen op de kwaliteiten van Youri Tielemans. De kans dat het jeugdproduct van Anderlecht volgend jaar op Anfield voetbalt is echter miniem.

De 24-jarige middenvelder maakte vorig seizoen indruk bij Leicester City. Over alle competities heen verzamelde hij maar liefst 51 optredens, daarin liet hij negen keer de netten trillen voor zijn club. Vooral het pareltje dat de FA Cup opleverde ging de wereld rond.

The Foxes beseffen het belang van de Rode Duivel en willen hem volgens Daily Mail een nieuw contract aanbieden. Momenteel heeft hij nog een overeenkomst tot medio 2023, maar deze wordt dus opengebroken wanneer Tielemans terugkeert uit vakantie. Hij zou zelfs één van de topverdieners van de club worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties