Van Gaal geeft Driessen er weer van langs: "Lekker stoken, walgelijk!"

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Van Gaal geeft Driessen er weer van langs: "Lekker stoken, walgelijk!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Louis Van Gaal en Valentijn Driessen zullen nooit de beste vrienden worden. De Nederlands bondscoach gaf de chef voetbal van De Telegraaf er van langs, nadat hij wederom over de niet-geselecteerde Wijnaldum begon.

Valentijn Driessen vroeg Van Gaal na de wedstrijd tegen Wales (3-2-winst voor Nederland) of hij nog steeds achter zijn keuze stond om Guus Til op te roepen in plaats van Georginio Wijnaldum, die volgens Louis Van Gaal al geruime tijd niet meer goed presteert. "Je kan blijven zeuren, maar ik ben het niet met je eens. Dus we stoppen hiermee", waarop Driessen nog een allerlaatste vraag probeerde te stellen, maar daarvoor werd tegengehouden door de bondscoach. "Je hebt je kans voorbij laten gaan. Twee vragen zei je, maar je moest toch nog even Wijnaldum vragen. Lekker stoken. Het is walgelijk!"

Het is niet de eerste keer dat Driessen over Guus Til en de niet-geselecteerde PSG-middenvelder Wijnaldum begint, die tot verbazing van velen uit de selectie van Van Gaal wordt gehouden. Twee weken geleden nog, en ook dan gaf Van Gaal hem een veeg uit de pan. "Je moet niet al die gevolgtrekkingen maken, die jij altijd maakt. Je moet gewoon eens openstaan voor de beslissingen van de bondscoach."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties