OFFICIEEL: Lokeren-Temse plukt jonge middenvelder weg bij reeksgenoot Ronse

OFFICIEEL: Lokeren-Temse plukt jonge middenvelder weg bij reeksgenoot Ronse
Foto: © photonews

Ook in de lagere reeksen komt er weldra een einde aan de voetballoze periode. Lokeren-Temse (Tweede Amateur) stelde woensdag met François Fontaine een nieuwkomer voor.

François Fontaine (18) is een centrale middenvelder die overkomt van Ronse, een reeksgenoot van Lokeren-Temse. Afgelopen seizoen kwam de jonge middenvelder 21 keer in actie voor Ronse, waarvan 17 keer als basispion. Fontaine vond daarin twee keer de weg naar doel.

Op de website van Lokeren-Temse geeft Fontaine een eerste reactie na zijn overstap naar de ambitieuze fusieclub. “Als je me een jaar geleden zou hebben gezegd dat ik naar Lokeren-Temse kon komen, ik zou je weggelachen hebben. Ik weet ook wel dat ik dit jaar enorme stappen heb gezet, maar besef dat ik nog veel te leren heb. Ik kan op veel vlakken nog aanzienlijke vooruitgang boeken. Ik sta voor een jaar vol grote uitdagingen: ik maak mijn middelbare school af, ga politicologie studeren aan de ULB en vooral: ik kan naar Lokeren-Temse, een van de mooiste clubs van het land. Ik kan niet wachten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties