Hazard kan weer grappen: "Als we willen zijn we goed, dat zagen jullie de eerste helft"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brussel
| 17 reacties

Eden Hazard werkte aan zijn vormpeil bij de Rode Duivels

Hazard kan weer grappen: "Als we willen zijn we goed, dat zagen jullie de eerste helft"
Foto: © photonews

Eden Hazard was heel bedrijvig in het uur speeltijd dat hij kreeg. Hij kwam veel ballen ophalen, maar er vloeide wel te weinig gevaar uit voort. Maar de ploeg draaide wel in de eerste helft.

"Als we willen, zijn we goed", kon Hazard ermee lachen. "Dat kunnen we wel onthouden van deze wedstrijd. En dat hebben we getoond in de eerste helft. Als we samen spelen, verdedigen en aanvallen kunnen we mooie dingen doen. We hebben wel wat gemist en de score had hoger kunnen zijn. De tweede helft hadden we het iets moeilijker maar ik ben wel tevreden met de wedstrijd."

Over zijn eigen niveau dan: "Ik voel me wel goed. De voorbije weken heb ik toch enkele wedstrijden na elkaar gespeeld. Ik heb altijd gezegd: hoe meer ik speel, hoe beter ik me voel. En zondag zal ik me hopelijk nog beter voelen. Als ik niet speel bij Real is dat ook zo en is het aan mij om in vorm te blijven. Door dit soort wedstrijden krijg ik zelfvertrouwen, ik maak me dus geen zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21567 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties