Er liep heel wat mis bij het tegendoelpunt Rode Duivels: "Debast afgetroefd, maar er waren nog veel fouten van de ervaren mannen"

Er liep heel wat mis bij het tegendoelpunt Rode Duivels: "Debast afgetroefd, maar er waren nog veel fouten van de ervaren mannen"
Foto: © photonews

De Rode Duivels wonnen met 2-1 van Wales, maar daarmee was alles min of meer gezegd. Het tegendoelpunt beroerde de zielen.

"De test ging over Hazard en Debast tegen Wales", aldus Marc Degryse bij VTM. "Kijken hoever Hazard staat ... Hij heeft nog tijd en wedstrijden nodig, daarover zijn we niet verrast."

"En Debast? Zijn eerste helft is ok, bij het doelpunt wordt hij afgetroefd. Maar het begon al bij de verkeerde opbouw van Alderweireld."

Veel fouten

"Jan Vertonghen kwam dan doordekken op de middenlijn, waardoor er veel ruimte kwam. Witsel werd eruit gelopen, Carrasco kwam niet echt mee verdedigen en Debast laat zich aftroeven."

"Dat kan je hem wat aanwrijven, maar de ervaren mannen maken ook heel wat fouten. We staan er met zes tegen twee in de grote rechthoek en hij kan hem binnenkoppen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21567 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties