Coucke reageert op onderzoek federaal parket naar verkoop Anderlecht: "Dit bevestigt helaas wat wij al jaren gevoeld hebben"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 13 reacties

Marc Coucke ziet dat parket nu zelfde conclusie trekt als hijzelf over verkoop Anderlecht

Coucke reageert op onderzoek federaal parket naar verkoop Anderlecht: "Dit bevestigt helaas wat wij al jaren gevoeld hebben"
Foto: © photonews

Marc Coucke heeft de laatste jaren verschillende keren benadrukt dat er bij Anderlecht, voor hij de club overnam, zaken zijn gebeurd die niet door de beugel konden. Het federaal parket lijkt die beschuldigingen nu te bevestigen.

De hele voormalige Anderlecht-top moet binnenkort waarschijnlijk voor de rechter verschijnen. "Ik ben verheugd en heel dankbaar dat het gerecht het tempo blijft behouden in deze zaak", aldus Coucke bij Sporza. "Deze stap bevestigt helaas wat wij al jaren gevoeld hebben na de overname. Dat we moeilijke jaren achter de rug hebben, dat er lijken uit de kast zijn gevallen en dat er onfrisse praktijken op nagehouden zijn. Die hebben heel wat gevolgen gehad."

Dat voelen ze nu dus nog. "Daar wil ik me niet achter wegsteken. Anderlecht mag nooit 11e staan in het klassement. We moeten heel hard werken om die situatie te keren. Deels sleuren we die praktijken op financieel en structureel vlak wel nog mee. Toch als die praktijken bewezen worden. Dan gaan we er alles aan doen om de schade te recupereren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21821 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties