Toch wat bijval voor Lionel Messi: "Hoe zou je zelf zijn in dat geval?"

Toch wat bijval voor Lionel Messi: "Hoe zou je zelf zijn in dat geval?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi is op dit moment persona non grata bij de supporters van PSG. Analist Johan Boskamp begrijpt zijn houding wel.

De breuk tussen Lionel Messi en Paris Saint-Germain lijkt zo goed als niet meer te vermijden nadat de Argentijn eerder deze week onaangekondigd naar Saoedi-Arabië trok.

Voor Johan Boskamp is Messi verliefd op dat land en is dat begrijpelijk. “Hoe zou je zelf zijn als ze met 400 miljoen euro voor je neus staan zwaaien? Hij had het niet moeten doen, maar die honderden mafkezen die hem dan gaan uitschelden zijn ook niet goed bij hun hoofd”, vertelt de analist aan Het Belang van Limburg.

Messi wordt verweten dat hij het alleen maar kan en wil doen voor Argentinië en niet voor PSG. “Maar wat ze vergeten is dat alle spelers van Argentinië zich vierkant liepen voor hem, terwijl hij bij PSG in een ploeg vol diva's en ego's speelt”, gaat de Nederlander verder.

Uiteindelijk zal het wel uitdraaien zoals iedereen het verwacht van Messi. “Ik blijf hopen dat hij nog terugkeert naar Barça, maar ik vrees dat hij geld gaat scheppen in de woestijn. Jammer als het zo zou aflopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties