Lukaku, Witsel en Courtois leggen uit wat er misliep op het WK, Romelu komt met heel frappante uitspraak

Lukaku, Witsel en Courtois leggen uit wat er misliep op het WK, Romelu komt met heel frappante uitspraak
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Prime Video heeft een documentaireserie gemaakt over het WK van onze Rode Duivels in Qatar. Dat draaide uit op een grote teleurstelling. Maar de makers gingen ten rade bij drie prominente Duivels over wat er gebeurde: Thibaut Courtois, Axel Witsel en Romelu Lukaku.

De serie heeft de naam 'One for All' gekregen. Er wordt gezocht naar wat er allemaal fout liep. De programmamakers volgden Courtois, Witsel en Lukaku zes maanden lang en ze leggen de relaties binnen het team en het management bloot. 

Er wordt zelfs over de interne strubbelingen gesproken. “Deze documentaire geeft supporters voor het eerst mijn open en eerlijke mening over de Rode Duivels en wat naar mijn idee onze prestaties in Qatar echt heeft bepaald”, aldus Romelu Lukaku.

“Tussen Thibaut, Axel en mijzelf zullen fans van alle leeftijden veel beter begrijpen hoe het voetbal is in wedstrijden waar het om draait, maar ook wie we zijn buiten het veld.” Lukaku deed ook nog een frappante uitspraak in de trailer: “Als iedereen tegen u is, kan je geen wereldkampioen worden.”

“Ik ben heel blij dat ik mijn verhaal en ervaringen kan delen over wat we samen hebben meegemaakt voor en tijdens het toernooi”, aldus Axel Witsel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties