Marc Degryse heeft klinkend transferadvies voor Romelu Lukaku

Marc Degryse heeft klinkend transferadvies voor Romelu Lukaku
Foto: © photonews

Romelu Lukaku is stilaan naar zijn beste vorm aan het toegroeien. Ideaal met een finale van de Champions League in het vooruitzicht.

Inter Milan plaatste zich deze week voor de finale van de Champions League. Die wordt op 10 juni gespeeld, met het Manchester City van Kevin De Bruyne als tegenstander. Een mooi uithangbord voor Romelu Lukaku.

Niet alleen voor zijn prestatie, maar vooral in het licht waar hij volgend seizoen zal spelen. Zijn huurovereenkomst bij Inter loopt af, waardoor hij normaal zal terugkeren naar Chelsea. Marc Degryse zou alvast kijken voor een andere optie als hij Lukaku was.

“In zijn geval zou ik proberen om bij Inter te blijven”, is de analist heel erg duidelijk bij Het Laatste Nieuws. “Dzeko is intussen 37 en zal niet elk jaar zó een seizoen spelen. Ik lees links en rechts wel dat Pochettino gecharmeerd zou zijn door Lukaku, maar welke garanties kan hij hem bieden?”

De keuze voor Chelsea zou niet de goede zijn. Hij werd er al twee keer doorgestuurd. “Bovendien: Chelsea zal volgend jaar geen Europees spelen. En dit podium wil je toch niet afgeven? Je hebt nu de smaak te pakken, wetende dat je nog niet eens op je best bent.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties