Arjen Robben leidt Bayern München naar monsterzege

Fabian Morren
| 3 reacties

Bayern München wil absoluut een Champions League-ticket afdwingen in de Bundesliga en zette die ambitie zaterdagmiddag kracht bij. Bayern vernederde Hamburg met 6-0. Leider Dortmund verloor bij Hoffenheim.

Met twee goals in korte tijd zette Arjen Robben Bayern al in de eerste helft op rozen. Voordien hadden Gomez en Müller al het doelkader getroffen.

Via een vrije trap maakte Robben er na de rust 3-0 van. Meteen dus een hattrick voor de Nederlandse international. Ribéry en Müller zetten vervolgens het feestje voort en via een owngoal van Westermann werd het uiteindelijk 6-0.

Leider Dortmund ging verrassend onderuit bij Hoffenheim. Het is pas de eerste nederlaag voor de koploper in 2011. Op aangeven van Beck scoorde Ibisevic in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd.

Timmy Simons won met Nürnberg bij Wolfsburg: 1-2. De Rode Duivel speelde naar goede gewoonte opnieuw de hele wedstrijd.