🎥 Kortrijk gunt blik achter de schermen van zege tegen RSCA: "Speel met je hart en krijg de supporters achter ons!"

In Kortrijk zijn ze nog altijd aan het nagenieten van hun overwinning tegen Anderlecht. Het scenario spreekt dan ook tot de verbeelding: terugkomen na een achterstand om nog 4-2 te winnen. Een door KVK gelanceerd filmpje toont alvast dat het met de beleving goed zit.

Dat was ook al te zien op het veld, maar dus zeker en vast ook achter de schermen. Het filmpje toont onder andere stukken uit de speech van Yves Vanderhaeghe uit de kleedkamers. "Speel met je hart en krijg de supporters achter ons. Dan zullen ze de ruimtes komen", spreekt de coach zijn spelers toe met een vurig betoog.

Vanderhaeghe vuurt zijn troepen aan

Bij de rust stond Kortrijk nog in het krijt. Dat was de week voordien ook al het geval. "Oostende stond ook 1-0  achter", haalde Vanderhaeghe aan bij de rust. "We hebben dus nog 45 minuten. Doe het voor onze supporters."

Dat hebben ze uiteindelijk ook gedaan. Voorts zijn ook wedstrijdbeelden te zien in het filmpje en beelden van vierende spelers en fans