KV Mechelen speelt gelijk tegen Nederlandse eersteklasser

Simon Wauters
| 9 reacties

KV Mechelen heeft zaterdag gelijkgespeeld tegen het Nederlandse Heerenveen. Malinwa kwam twee keer op achterstand, maar scoorde vijf minuten voor tijd de 2-2.

Jens Odgaard opende al na zes minuten de score voor de Nederlanders. Hij kopte een voorzet voorbij Michael Verrips.

Na twintig minuten maakte KVM gelijk. Heerenveen kreeg het leer niet weg en Gustav Engvall profiteerde: 1-1was ook de ruststand.

Meteen na de pauze scoorde Odgaard met een knap hakje zijn tweede van de avond. Die score bleef lang op het bord staan, maar het venijn zat hem in de staart. Na 84 minuten rondde Onur Kaya een heerlijke Mechelse avond af. 2-2 was de eindstand.

KV Mechelen begon met: Verrips, Tainmont, Kaya, Peyre, Swinkels, Van Cleemput, Bijker, Schoofs, Engvall, Togui en El Messaoudi