Speeldag: Speeldag 14
Standard Vrouwen halen zwaar uit tegen OH Leuven

Standard Vrouwen even opnieuw op plek twee na winst in Leuven

De laatste speeldag van de reguliere competitie stond op het programma op vrijdagavond en zaterdagnamiddag. Standard haalde (opnieuw) zwaar uit tegen OH Leuven.

De heenwedstrijd in Luik was op 15-0 besloten, de Leuvenaars wilden het deze keer niet zover laten komen en wilden hun huid duur verkopen.

Aan de rust was het wel al 0-2 voor de Luikse dames. De terugkerende Philtjens zette de bezoekers op voorsprong, via Vanhamel werd het 0-2. In de tweede helft liep het dan toch nog uit op een pandoering. 1-9 werd het uiteindelijk.

Sanne Schoenmakers werd dé uitblinkster. Zij trof maar liefst vier keer raak. Ook Vanhamel, Zeler en Biesmans vonden de weg naar de netten.

Door deze overwinning komen de Rouchettes voorlopig opnieuw op de tweede plaats in de stand, op drie punten van leider Anderlecht, dat morgen nog speelt. Ook Lierse kan mits winst in Heist opnieuw naar plek 2 springen.