Datum: 13/02/2020 20:30
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Bosuil

Antwerp - KRC Genk (Jupiler Pro League 2019/2020)

Wedstrijd van Speeldag 25 uit de Jupiler Pro League 2019/2020 tussen Antwerp en KRC Genk.

Live

Discussieer live mee! Lees 349 reacties...

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+3
Afgelopen!
Het blijft 1-1. Beide ploegen schieten er niet veel mee op.
90+3
Vervangen Junya Ito
Ingevallen Bryan Limbombe

90+2
Gano laat het liggen! Hij schuift uit waardoor hij de bal niet vol kan raken. Didillon heeft de bal klem.

86
Opnieuw Didillon! Hij duwt de bal van Buta in hoekschop.
78
Ito kan uit het niets alleen op Bolat afgaan, maar Seck keert goed terug.
76
Vervangen Manuel Benson
Ingevallen Ivo Rodrigues

76
Wat een redding van Didillon. Lamkel Zé maakt zich schitterend vrij, maar zijn schot wordt uit het doel geranseld door de doelman van Racing Genk.
71
Vervangen Steven Defour
Ingevallen Alexis De Sart

65
Refaelov krijgt de bal net buiten de zestien, maar zijn schot is iets te centraal. Didillon heeft er dan ook geen problemen mee.
62
Racing Genk is de laatste minuten de betere ploeg. Hrosovsky legt de bal nu net naast.
61
Bongonda probeert het van ver, maar Bolat heeft de bal in twee keer.
57
Onuachu probeert te verrassen. Bolat staat iets te ver uit het doel, maar de lob van de aanvaller gaat over.
54
Benson is goed bezig. Hij komt goed naar binnen, maar hij trapt op Didillon.
52
De bal komt voor de voeten van Benson, maar hij trapt naast het doel van Didillon.
50
 Gele kaart voor Aurélio Buta

49
Buta is niet rustig genoeg. Lamkel Zé legt de bal perfect terug, maar de rechtsachter trapt over.
47
Racing Genk is omgeschakeld naar een 3-5-2. Cuesta is mee achterin gaan spelen en Bongonda speelt nu als een aanvallende middenvelder.
46
Tweede helft begonnen!
Krijgen we nog een winnaar?
21:15
Rust!
We gaan rusten met een 1-1 tussenstand. Antwerp is duidelijk de betere ploeg.

Rust
Antwerp - KRC Genk: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Schitterende pass van Seck. De bal komt perfect tot bij Lamkel Zé, maar de flankaanvaller legt de bal over het doel van Didillon.
42
Antwerp doet er alles aan om nog voor de rust op voorsprong te komen. Maehle kan nog net Refaelov afhouden.
39

Goal
Doelpunt van Joakim Mæhle
Seck brengt de bal perfect terug in de zestien en de bal gaat via het lichaam van Maehle binnen: 1-1.
38
Antwerp laat het liggen. Mbokani legt de bal perfect tot bij Refaelov met een hak, maar de aanvallende middenvelder wil zelf trappen. Als hij de bal nog eens breed had gelegd tot bij Lamkel Zé, had het gevaarlijk kunnen worden.
31
Goede voorzet van Benson en Lamkel Zé haalt het ook van Maehle, maar zijn kopbal gaat net naast.
30
 Gele kaart voor Simen Juklerød

29
We krijgen de laatste minuten geen kansen meer te zien. Racing Genk heeft de wedstrijd voorlopig onder controle.
22
Haroun krijgt plots de kans op de gelijkmaker, maar hij trapt de bal te zacht in de handen van Didillon.
20
Mbokani kan koppen na een hoekschop, maar zijn bal gaat naast.
16
Antwerp zoekt naar de gelijkmaker, maar echt kansen krijgen ze na het doelpunt niet bij elkaar gevoetbald.
11

Goal
Doelpunt van Paul Onuachu (Theo Bongonda)
De eerste kans van de bezoekers is ook meteen raak. Onuachu kopt een bal staalhard voorbij Bolat in doel: 0-1.
10
Lamkel Zé is bedrijvig. Hij gaat goed voorbij Maehle, maar dan trapt hij in het zijnet.
8
Didillon laat zich niet verrassen en kan de bal van Seck plukken.
5
Didillon krijgt zijn ballen voorlopig niet tot bij een ploegmaat. Daar komt nu ook een eerste kans uit. Lamkel Zé plaatst de bal naast.