Villareal wint van Getafe en zet Valencia onder druk

Bart De Wilde
| 1 reacties

Villareal heeft de opdoffer tegen Porto in de Europa League goed verwerkt. De Spaanse ploeg won met 2-1 van Getafe

De bezoekers kwamen in de eerste helft verrassend op voorsprong. Pedro Riós knalde de bal voor Getafe snoeihard in de bovenhoek.

Na de rust kwam Villareal op gelijke hoogte dankzij een snel genomen vrije trap. Cani profiteerde van het gebrek aan aandacht bij Getafe en schoot binnen.

Giuseppe Rossi was nog maar eens belangrijk voor zijn ploeg. De kleine spits kopte een voorzet van Marco Rubén binnen en schonk de thuisploeg de zege.

Door de overwinning nadert Villareal Valencia tot op drie punten. Valencia, dat derde staat in de Spaanse competitie, kan zondagavond de voorsprong wel opnieuw vergroten tot zes punten als de ploeg wint van Osasuna.