Lazio bekert verder, Nainggolan niet

Jarryd Naegels
| 1 reacties

In de Italiaanse beker heeft Lazio Roma geen steek laten vallen. Het won met 3-0 van tweedeklasser Albinoleffe. Ook Bologna en Catania gaan een ronde verder.

Lazio had geen enkel probleem met de tweedeklasser. Garrido en Stendardo hadden bij de pauze al voor een 2-0 stand gezorgd. Na de rust maakte Nero het helemaal af.

Catania stoot ook door. Het vernederde Brescia met 5-1. Via Martinho werd het al snel 1-0. Na twintig minuten zorgde Feczesin nog even voor hoop bij de bezoekers. De thuisploeg maakte in de tweede periode echter het verschil met goals van Pesce, Antenucci en twee keer López.

Bologna had dan weer geen moeite met Cagliari. Via doelpunten van Meggiorini vanop de stip en Ramirez en Gimenez in het slot won het met 0-3. Bij de thuisploeg speelde Nainggolan een klein uur mee.

Eerder wonnen ook Udinese en Genua hun wedstrijd. De top-acht van vorig seizoen komt pas in de volgende ronde in actie.