Parma stunt en haalt uit bij Juve

Manuel Gonzalez
| 26 reacties

Parma heeft vanmiddag de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar in de Serie A gewonnen. Het stuntte bij Juve en haalde het verrassend met 1-4.

Felipe Melo haalde zich in de 17de minuut de woede van het thuispubliek op de hals toen hij met een rode kaart van het veld werd gestuurd. Dat was het sein voor Parma om volledig in hun eigen kansen te geloven en dat lukte.

Vier minuten voor de pauze maakte Giovinco de 0-1 voorsprong voor de bezoekers een feit. Amper drie minuten na de pauze deed deze speler hetzelfde en was de partij beslist. Legrottaglie kon op het uur nog voor de aansluitingstreffer zorgen maar verder kwam Juve niet. Integendeel, Crespo (foto) op strafschop en invaller Palladino zorgden voor een zware afstraffing.