[W-Vl] Merkem (4A) en Doomkerke (4B) stunten

In 4e provinciale hebben Merkem en Doomkerke (beiden voorlaatste in hun reeks) voor een stunt gezorgd. Merkem won met 1-4 op het veld van Woesten en Doomkerke bezorgde Snaaskerke hun 2e nederlaag op rij.

4e provinciale A

Slechts 2 wedstrijden konden dit weekend doorgaan. Merkem (13e) ging stunten op het veld van Woesten (5e). Het was bijna een uur wachten op een doelpunt toen Vandelanotte zijn schot zag afwijken en in doel verdwijnen. Woesten reageerde meteen, maar op de counter verdubbelde Desender de score. Vandamme en opnieuw Desender dreven de score nog verder op.

In de andere partij deelden Lo-Reninge (16e) en Reningelst (7e) de punten.

4e provinciale B

Leider Gistel won eenvoudig van Lombardsijde (12e). Aan de rust stond het al 0-2 via doelpunten van Schotte en Wittesaele. In de slotfase maakte Decnock er nog 0-3 van.

Dichtste achtervolger Snaaskerke (2e) verloor voor de tweede keer op rij. Het werd in eigen huis met 1-2 verslagen door Doomkerke (10e). Een efficiënt Doomkerke had in de 1e helft genoeg aan 1 kans om met een voorsprong de kleedkamers op te zoeken. In de 2e helft verdubbelde Zutterman zelfs nog de voorsprong. Snaaskerke probeerde de scheve situatie nog recht te zetten, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam het niet meer.

Gistel heeft nu al 5 punten meer dan Snaaskerke, dat wel nog 1 match moet inhalen.

Leke-Vladslo - Zeebrugge, Keiem - Daring Brugge en Ruiselede - Lissewege werden afgelast.