STVV weet eindelijk terug hoe het voelt om niet te winnen

Manuel Gonzalez
| 1 reacties

STVV weet opnieuw wat het is om puntenverlies te lijden. De Limburgers kwamen vanavond niet verder dan een 2-2-gelijkspel bij RFC Sérésien. De situatie zag er bij de rust nochtans rampzalig uit.

Het was al geleden van vijf oktober (3-0-nederlaag bij KAS Eupen, nvdr.) dat STVV nog eens punten liet liggen. Al begon de leider uit de Proximus League niet goed aan de partij.

Aan de rust stond RFC Sérésien zelfs met 2-0 voor, maar na de koffie stelden Piotr Parzyszek en Medhi Lazaar orde op zaken. De partij eindigde uiteindelijk op 2-2.

STVV blijft aan leiding, Sérésien op tien punten

De Kanaries blijven aan de leiding en tellen nog steeds zeven punten voorsprong op Lommel United. Sérésien kampeert op de derde plaats, maar telt al tien punten achterstand op Sint-Truiden.