Knotsgekke match Down Under!

Sander De Graeve
| 1 reacties

Op de Asian Cup is men begonnen aan de rechtstreekse uitschakeling. De derde kwartfinale werd meteen een spektakelstuk van jewelste. Een rode kaart, een onwaarschijnlijke gelijkmaker én een penaltydrama.

U leest het, echt alles was aanwezig in de partij tussen aartsrivalen Irak en Iran. Iran kwam op voorsprong, maar schoot zichzelf in de voet door de rode kaart van Pooladi in de 43e minuut. Irak kon gelijkmaken en we gingen naar verlengingen. Daarin gebeurde het onwaarschijnlijke.

Na twee goals voor Irak en eentje voor Iran leken Reza en co. er helemaal door te zitten. Toch kon Reza (ex-Standard, ex-STVV) in de slotminuut nog de 3-3 tegen de touwen knallen. Uiteindelijk werd het toch nog een drama na de vreugde. In de strafschoppen was Irak nipt de sterkste.