Club Brugge mag vrezen: Beşiktaş vermorzelt tegenstander

Lander Marin
| 23 reacties

De Turkse Europa League-tegenstander van Club Brugge haalde deze namiddag hard uit. Beşiktaş won met 5-1 van Kayseri Erciyesspor.

Met 62 procent balbezit en een uitploeg die amper kansen bijeenvoetbalt is winst een certitude. Na 25 minuten maakte Töre, die tegen Club een pareltje scoorde, het eerste doelpunt voor Beşiktaş.

Tien minuten later trapte Demba Ba een penalty tegen de netten. Vlak voor rust maakte Şahan er 3-0 van en was de wedstrijd in feite al gespeeld.

Afstraffing

Na de pauze beet Kayseri Erciyesspor van zich af en mildere Royston Drenthe, u weet wel die ooit veel belovende Real-speler, tot 3-1.

Het duurde tot het laatste kwartier van de partij, maar dan beslisten Pektemek en Ramon om er nog twee bij te doen.

Boodschap voor Club: een gewaarschuwd man…