Tom Stroobants
| 5 reacties

In Turkije stond zondagavond de topper tusse Fenerbahçe en Besiktas op het programma. De thuisploeg haalde het met 1-0 na een doelpunt van Sow in de blessuretijd. Maar het was een andere Fenerbahçe-speler die voor hét moment van de wedstrijd zorgde.

Emmanuel Emenike kreeg het aan de stok met zijn eigen fans. De thuissupporters trakteerden hem op een serieus fluitconcert na een verkwanselde kans. De Nigeriaanse spits kon dit niet appreciëren. Hij trok zijn truitje uit en stapte van het veld.

De technische staf kon Emenike, na lang aandringen, toch overtuigen om verder te spelen. Na de rust bleef hij dan toch in de kleedkamer. Uiteindelijk was het invaller Moussa Sow die de wedstrijd besliste met een late treffer.

De titelstrijd in Turkije is daardoor nog wat spannender geworden. Galatasaray staat op kop met 55 punten, Besiktas heeft één punt minder en Fenerbahçe heeft er nu 53 in totaal.