Inter lijkt kruis te mogen maken over Europa na doelpunt Lestienne

Caroline Tonnelier
| 2 reacties

Het ziet ernaar uit dat Inter het volgend jaar zonder Europees voetbal moet stellen. De nerazzurri verloren immers dure punten op het veld van Genoa.

Na een spectaculaire eerste helft stond het 2-2 aan de pauze in Genua. Inter was via Icardi en Palacki twee keer op voorsprong gekomen, maar de thuisploeg kwam telkens terug.

Pavoletti zorgde voor de 1-1 en Lestienne maakte er kort voor de pauze 2-2 van. Na de rust was het heel wat langer wachten op een doelpunt, maar in de slotfase bezorgde Kucka de thuisploeg toch nog de drie punten.

Sampdoria mag dromen van Europa

Europees voetbal lijkt zo ver weg voor Inter. Nummer zes Sampdoria heeft immers twee punten meer dan de ploeg uit Milaan.

Genoa, dat op de vijfde plaats staat, heeft ook nog een klein kansje op Europees voetbal, maar was te laat bij het indienen van de licentieaanvraag. Via een beroepsprocedure hopen ze dit nog recht te trekken.