Oefenmatchen: AA Gent en KV Kortrijk kunnen niet winnen

Caroline Tonnelier
| 4 reacties

De eerste oefenmatchen van landskampioen AA Gent verlopen vooralsnog moeizaam. Tegen Oudenaarde bleven de Buffalo's steken op een gelijkspel. Het werd 2-2.

KSV Oudenaarde 2-2 AA Gent

De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong en kon de 1-0 vasthouden tot de rust. Daarna leek AA Gent orde op zaken te stellen via tester Mendez en Raman. Uiteindelijk maakte Oudenaarde echter nog gelijk.

Bij AA Gent kregen verschillende spelers rust. Zo kwamen onder meer Dejaegere, Sels, Pedersen, Neto en Simon niet in actie.

SW Harelbeke 3-3 KV Kortrijk

Aan de rust leek er voor KV Kortrijk geen vuiltje aan de lucht op het veld van vierdeklasser SW Harelbeke. Het stond immers 0-3. De Kerels gaven die voorsprong echter helemaal uit handen. Uiteindelijk werd het nog 3-3 en miste Lallemand ook nog een strafschop.