Overzicht oefenwedstrijden: nieuwe hattrick voor Mujangi Bia, Gent verliest, en ook nog Lokeren, Mechelen, ...

Ook vandaag waren er weer een resem oefenwedstrijden van ploegen uit de Jupiler Pro League. Wij zetten alle resultaten even voor jullie op een rijtje.

Nederland U19 - KV Oostende 2-1

Knowledge Musona kon de aansluitingstreffer nog wel scoren, maar jong Oranje was toch de beter van de Kustboys. Ze misten ook nog een strafschop.

Deinze - Lokeren 2-3

Ghadir en Mirie brachten de Waaslanders twee keer snel op voorsprong, maar via Mezine en Schamp werd het evenveel keer terug gelijk. In de slotfase won Lokeren dan toch nog.

Tilleur - Standard 0-8

Mmaee, De Sart, Legear en Santini hadden er aan de rust al 0-4 van gemaakt. Via een hattrick van Mujangi Bia en Jaadi werd de score na de rust nog aangedikt.

Oudenaarde - Anderlecht 0-3

Obradovic scoorde meteen bij zijn debuut. Lees HIER een uitgebreid verslag van onze reporter ter plaatse.

Gent - Ujpest 0-1

AA Gent verloor een oefenduel van Ujpest. Nego zorgde in blessuretijd voor het enige doelpunt van een matige partij.

Wittenhorst - Racing Genk 0-5

Aan de rust stond het 0-2 via De Camargo en Trossard, na de koffie dikten Gorius en Ndidi de score aan tot 0-5 tegen de Nederlandse amateurploeg.

Heist - KV Mechelen 0-5

Verdier maakte voor rust een hattrick, Naessens en Cissé dikten in de tweede helft nog wat aan.