Jong Genk kent geen problemen met Nederlandse tegenstander

Timothy Collard

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk kende donderdagavond weing problemen met het Nederlandse UNA, dat uitkomt in de Topklasse. De Limburgers kwamen in totaal drie keer tot scoren.

Aan de rust stond het 0-1 in het voordeel van Genk. Okriashvili zette een door Zarandia uitgelokte strafschop zonder problemen om.

Na de pauze diepten Carlone en Odutayo de voorsprong verder uit tot 0-3. De manschappen van Peter Maes kwamen niet meer in moeilijkheden en knopen zo aan met een nieuwe overwinning.

Genk eerste helft: Bizot, Tshimanga, Zarandia, Anele, Cissé, Buyens, Ndidi, Kabasele, De Camargo, Gerkens en Okriashvili.

Genk tweede helft: Coucke, Hamalainen, Wouters, Kara, Castagne, Heynen, Gorius, Schrijvers, Carlone, Bertaccini en Odutayo.