City met de billen bloot, Kompany mee ten onder

Geoffrey Rockele
| 2 reacties

Manchester City heeft er een slechte generale repetitie opzitten voor de competitiestart volgende week. The Citizens gingen met 2-4 onderuit tegen Stuttgart en vooral Vincent Kompany maakte een zwakke indruk. Hij mocht tijdens de rust dan ook in de kleedkamer blijven.

Na 45 minuten was het schip al lang gezonken voor de Engelsen: 4-0! Doelpunten waren er van Kostic, Didavi en twee keer Ginczek. City stond bij rust met de rug tegen de muur, maar vooral Vincent Kompany mocht het ontgelden.

Jason Denayer kwam hem vervangen. In de tweede helft konden The Citizens nog wel milderen via Iheanacho en Dzeko, maar een mentale klap zal het zeker geweest zijn. Bij West Bromwich, de tegenstander op speeldag één, zullen ze de wedstrijd met een grote glimlach bekeken hebben.