Losada helpt Beerschot-Wilrijk met twee goals aan perfect rapport

Beerschot-Wilrijk lijkt ook in derde klasse niet af te stoppen. Het knokte zich (en dat mag u letterlijk nemen) zaterdagavond naar een mooie 9 op 9, onder meer dankzij twee goals van onze huisanalist Hernan Losada.

Nochtans zag het er na een goed halfuur spelen niet al te best uit voor Beerschot-Wilrijk. Vander Elst bracht Tempo Overijse na een snelle actie op voorsprong. De reactie liet evenwel niet lang op zich wachten en nog voor rust hing Davy De Beule de bordjes opnieuw in evenwicht.

Vlak na de pauze trapte Losada Beerschot-Wilrijk via een strafschop op voorsprong, maar toch hadden de bezoekers het niet onder de markt tegen het stevige Overijse. Tijdens de wedstrijd vielen er maar liefst tien gele kaarten. Rond het uur draaide Vander Elst zich goed vrij, waarna hij het leer in de verste hoek draaide: 2-2.

Tweede penalty voor Losada

Beerschot-Wilrijk liet de moed niet zakken en tien minuten voor tijd legde Losada – opnieuw op strafschop – de 2-3-eindstand vast. Diep in blessuretijd kreeg Loenders nog rood, maar doelpunten vielen er niet meer en zo heeft Beerschot-Wilrijk na drie speeldagen 9 op 9.