Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stadium of Light
Manchester United (zonder Fellaini) moet alweer een mokerslag incasseren

Manchester United verloor nog in extremis op het veld van Sunderland

Manchester United slaagt er maar niet in om dichter bij de top vier te komen. Meer nog, straks kunnen ze de concurrenten weer zien weglopen en kan het verschil met plaats vier negen punten bedragen. Op het veld van Sunderland werd er immers opnieuw verloren.

De wedstrijd begon desastreus voor United, want na drie minuten had Khazri de thuisploeg al op voorsprong gezet. United speelde zonder Marouane Fellaini die van Louis van Gaal rust kreeg: "Hij heeft zoveel matchen op rij gespeeld, dat ik moet roteren", verklaarde de Nederlander vooraf.

Vijf minuten voor rust kwamen de Mancunians op gelijke hoogte via een heerlijke stift van wonderkind Anthony Martial. Het leek de geplaagde ploeg van Van Gaal tenminste een punt te gaan opleveren, maar daar besliste Sunderland nog anders over.

Even voor tijd trapte Khazri de perfecte corner op het hoofd van Koné en de 2-1 - via een ongelukkige doelman De Gea - was een feit. Drie héél belangrijke punten voor Sunderland, die tegen degradatie strijden.

Het verrassende West Ham kan straks naast United op plaats vijf komen. De Hammers nemen het op tegen het Norwich City van Vadis Odjidja en Dieumerci Mbokani.