Liverpool mét trefzekere Origi blikt Aston Villa in

Stijn Van Hove
| 7 reacties

Liverpool heeft Aston Villa in het eigen Villa Park afgeslacht met maar liefst 0-6! The Reds speelden sterk en duwden Aston Villa nog wat dieper in de problemen. Divock Origi viel in en scoorde de 0-4.

Liverpool startte maar met één Rode duivel in de wedstrijd tegen Aston Villa. Simon Mignolet stond in doel en beleefde een rustige namiddag. De Limburger moest maar één redding uitvoeren, maar liet geen steek vallen. Dat leverde hem zijn achtste clean sheet op van het seizoen op.

Comeback Sturridge

Aston Villa speelt zwak dit seizoen en dat was tegen Liverpool niet anders. Liverpool domineerde en dat leverde ook op. Na een dik kwartier spelen kwam de bal bij Coutinho terecht. De Braziliaan zocht en vond Daniel Sturridge en die maakte er 0-1 van. Goed doeplunt voor de Brit die zijn comeback vierde.

Wanneer Milner er 10 minuten later 2-0 van maakte, was de match eigenlijk al gespeeld. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft ging het spel gewoon door.

Zeven doldwaze minuten

Aston Villa was onmondig en dat strafte Emre Can genadeloos af. De Duitse Turk haalde net buiten de zestien uit en het stond 3-0. Het was het begin van zeven knotsgekke minuten.

In minuut 62 werd Divock Origi in de strijd gegooid. De Belg stond nog geen minuut op het veld en er lag terug al een bal in het net. 4-0 Divock Origi!

Nathaniel Clyne wilde ook wel zijn goaltje meepikken. Hij vond eerst doelman Bunn op zijn weg maar kon in de herneming toch scoren. 0-5, waarvan drie goals in zeven minuten. Onwaarschijnlijk.

Kolo Touré dikte de score nog aan tot 0-6 in de 71ste minuut. De supporters van the Villains konden hier duidelijk niet om lachen, zij verlieten massaal het stadion. Het bleef ook 0-6 daar kon ook Christian Benteke niets meer aan doen, hij viel nog in.