Parijs-Roubaix is beklonken, maar er is ook voetbal: Borussia en Schalke delen de punten

Redactie
| 5 reacties

Parijs-Roubaix beheerst vandaag dan wel de sportwereld, maar op de Europese velden worden een pak wedstrijden afgewerkt. We bedienen jullie dan ook met een handig overzicht.

Valencia - Sevilla 2-1

Valencia kon eindelijk nog eens winnen. Onder de nieuwe coach Pako Ayestaran pakten Los Ché een eerste zege in zeven wedstrijden. De partij leek lang op 1-0 te gaan eindigen na een doelpunt van Dani Parejo kort voor de rust.

Kort voor het einde werd het echter 1-1 en leek Sevilla dus met een punt naar huis te mogen. In blessuretijd besliste Negredo daar echter anders over.

Sporting Gijon 0 - 1 Celta de Vigo

Sporting Gijon en Celta de Vigo trapten de voetbalzondag op gang. En het zijn de bezoekers die vanavond een feestpaëlla op tafel mogen zetten. Op die manier Theo Bongonda - op de bank overigens - en kornuiten op Europese koers.

Empoli FC 2 - 0 AFC Fiorentina

La Viola leed vanmiddag enorm duur puntenverlies bij Empoli FC. De paarshemden hadden de kans om een goede zaak te doen in de strijd om de Europese tickets, maar het werd een serieuze domper voor de jongens uit Firenze.

Lille OSC 4 - 1 AS Monaco

AS Monaco moet de rol lossen in de strijd om de tweede plaats na een serieuze patat bij Lille OSC. De Monegasken kregen zomaar eventjes vier doelpunten om de oren. Les Dogues hebben opnieuw zich op het Kampioenenbal.

Schalke04 2 - 2 Borussia Dortmund

Borussia Dortmund heeft een steekje laten vallen in de achtervolging op Bayern München. Gelb und Schwarz kwam twee keer op voorsprong, maar geraakte in Gelsenkirchen toch niet verder dan een puntendeling.

10/04/2016 14:30Sunderland - Leicester City0-2
10/04/2016 17:00Liverpool FC - Stoke City4-1
10/04/2016 17:30Tottenham - Manchester United3-0