Schitterend! Engelse krant geeft Mignolet wel erg speciale quotering na derby tegen Everton

Timothy Collard

Liverpool maakte woensdagavond in de 'Merseyside Derby' brandhout van Everton. De ploeg van Jürgen Klopp haalde het met 4-0 en dat inspireerde de mensen bij de krant The Liverpool Echo tot iets leuks...

De journalist die de wedstrijd bijwoonde vond er namelijk niets beter op dan Simon Mignolet een ‘NA’ – Niet van toepassing – te geven als quotering. Dat wordt in principe enkel gebruikt bij spelers die amper enkele minuten in actie kwamen tijdens een wedstrijd.

Best opmerkelijk, aangezien Mignolet toch voor de volle 90 minuten op het veld stond. Maar de journalist verklaarde zich nader. “In de eerste helft had Mignolet niet veel werk. Ik denk dat de Belgische keeper na rust in rij 8 van de ‘Kop’ zat.” Geweldig gevonden, toch?

The Liverpool Echo Troll Everton with their Simon Mignolet rating! #mignolet #liverpool #everton ???