Oud-Heverlee Leuven geeft twee keer voorsprong uit handen en morst punten bij Lommel United

Bart Ver Elst
| 9 reacties

Oud-Heverlee Leuven moest na een jaartje in eerste klasse vandaag terug aantreden in een lagere afdeling. De Leuvenaars gaven op het veld van Lommel United twee keer een voorsprong uit handen en speelden 2-2 gelijk.

Beide ploegen leken op weg naar een 0-0 ruststand, maar met een prima kopbal besliste Jovan Kostovski daar anders over. OHL kon met een voorsprong de rust in. Halverwege de tweede helft hing de thuisploeg de bordjes in evenwicht. Het was Maletic die voor de 1-1 zorgde.

Maar kort na de gelijkmaker viel er echter al snel een treffer aan de overzijde. Thomas Azevedo, die nota bene tegen zijn ex-club speelde, zette de 1-2 voorsprong op het bord.

Drie keer gelijk

OHL leek op weg naar de overwinning, maar een afstandsschot van Schils zorgde nog voor een 2-2 gelijkspel. Zo heeft er op de openingsspeeldag nog geen enkele ploeg kunnen winnen in 1B. Antwerp speelt straks wel nog op het veld van Cercle Brugge.