Bart Ver Elst
| 18 reacties

De twee ploegen uit Manchester hebben hun match van de tweede speeldag al afgewerkt, maar zaterdagnamiddag stonden er nog vijf andere partijen op het programma in de Premier League. En daar waren toch enkele verrassingen bij.

West Bromwich Albion - Everton 1-2

De thuisploeg kwam op voorsprong via McAuley, maar net voor de rust zette Kevin Mirallas de gelijkmaker op het scorebord. Op het uur scoorde Barry de verlossende treffer voor The Toffees, 1-2.

Kevin Mirallas genoot opnieuw het vertrouwen van Ronald Koeman en werd tien minuten voor tijd vervangen. Romelu Lukaku kwam vlak voor de rust op het veld voor James McCarthy.

Watford - Chelsea 1-2

Chelsea leek een lange tijd op weg naar een nederlaag op bezoek bij Watford, maar invaller Michy Batshuayi zorgde met een doelpunt tien minuten voor tijd voor de gelijkmaker.

Toen even later Diego Costa de 1-2 op het bord zette, was het feest compleet bij Chelsea. Batshuayi moest tevreden zijn met een invalbeurt én goal, Thibaut Courtois en Eden Hazard stonden een hele wedstrijd tussen de lijnen.

Burnley - Liverpool 2-0

Steven Defour mocht in zijn eerste wedstrijd in de Premier League meteen starten, tien minuten na rust werd hij vervangen. Maar Burnley kende een prima start en kwam na twee minuten op voorsprong via Vokes.

Nog voor de rust werd het 2-0 dankzij Gray, dat was uiteindelijk ook de einduitslag. Pech dus voor Simon Mignolet en Divock Origi. Die laatste moest tevreden zijn met een invalbeurt van ruim twintig minuten.

Tottenham - Crystal Palace 1-0

Tottenham - met Alderweireld en Vertonghen in de basis - moest tot enkele minuten voor tijd wachten op het beslissende doelpunt. Het was uiteindelijk nieuwkomer Victor Wanyama (ex-Beerschot) die The Spurs drie punten bezorgde.