Teleurstelling voor Roma-Belgen, jong Belgisch talent viert debuut bij Inter

Sander De Graeve
| 28 reacties

In de Serie A stonden zondagavond heel wat wedstrijden op het programma. Het meest opvallende was de ondergang van Roma aan het eind én het debuut van Senna Miangue bij Inter Milaan.

AS Roma, met Vermaelen en Nainggolan in de basis, is niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel bij het bescheiden Cagliari. Een zware dobber voor de Romeinen, zeker als je weet dat ze een minuutje na de rust op een dubbele voorsprong stonden.

Pertotti knalde een penalty tegen de touwen en Strootman zorgde na de koffie voor de 0-2. Toch konden Borriello en Sau nog een punt uit de brand slepen voor de thuisploeg. Na de uitschakeling in de Champions League tegen Porto dus opnieuw een valse noot voor Roma.

Mijlpaal voor Miangue

Inter Milaan speelde in de vooravond al 1-1 gelijk tegen Palermo, maar het opvallendste was de invalbeurt van Senna Miangue. De 19-jarige Antwerpenaar mocht iets over het uur invallen op de linksachter in plaats van Santon. Een mooi moment voor Miangue, die al sinds vorig seizoen bij de ploeg uit Milaan zit.