Overzicht CL: Dramatische avond voor Hasi, Real ontsnapt maar net

Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Voor Club Brugge werd het een pijnlijke avond voor eigen publiek, maar er waren nog wel een aantal teams die in eigen huis een opdoffer te verwerken kregen. We zetten de resultaten even op een rijtje.

Real Madrid - Sporting Portugal 2-1

Real Madrid ontsnapte ternauwernood aan een nederlaag op eigen veld. Sporting leek op weg naar een heuse stunt in Bernabeu, maar in de slotminuten keerde Real de situatie nog helemaal om. Cristiano Ronaldo stelde met een heerlijke vrije trap gelijk, Morata bezorgde Sporting in blessuretijd een erg koude douche.

Legia Warschau - Borussia Dortmund 0-6

Voor Besnik Hasi en Vadis Odjidja werd het een ronduit dramatische avond. Bij de terugkeer van Legia in de Champions League ging de Poolse landskampioen met erg zware 0-6 cijfers onderuit. Na amper 17 minuten stond het al 0-3.

FC Porto - Kopenhagen 1-1

Depoitre mocht invallen bij FC Porto. Op dat moment stond de eindstand al op het bord. De Portugezen slaagden er neit in op eigen veld de drie punten te pakken. Een knappe prestatie van de Denen, die halfweg de tweede helft met tien man kwamen te staan.

Tottenham - AS Monaco 1-2

In Wembley brak Tottenham records qua bezoekersaantal, maar op het veld waren The Spurs niet op de afspraak. Monaco stond na dik een halfuur al 0-2 voor. Alderweireld zorgde op slag van rust voor de aansluitingstreffer, maar daar bleef het ook bij.

Manchester City - Borussia Mönchengladbach 4-0

Met een dag vertraging begonnen ook City en Gladbach aan hun avontuur in de Champions League. Voor invaller Hazard werd het een avond om snel te vergeten. Sergio Aguëro zal zich zijn wedstrijd wel nog even herinneren: met een hattrick was hij de held van City. Iheanacho deed er in de slotfase nog een doelpuntje bij.

14/09/2016 20:45Manchester City - Bor. Mönchengladbach4-0
14/09/2016 20:45Bayer Leverkusen - CSKA Moskou2-2
14/09/2016 20:45Tottenham - Monaco1-2
14/09/2016 20:45Real Madrid - Sporting Lissabon2-1
14/09/2016 20:45Legia Warschau - Borussia Dortmund0-6
14/09/2016 20:45Club Brugge - Leicester City0-3
14/09/2016 20:45FC Porto - FC København1-1
14/09/2016 20:45Lyon - Dinamo Zagreb3-0