Carrasco en Atlético Madrid sturen Sporting Gijon met ruime cijfers huiswaarts

Bart Ver Elst

Atlético Madrid heeft thuis een ruime overwinning geboekt tegen Sporting Gijon. De Madrilenen - met Yannick Carrasco in de basis - wonnen overtuigend met forfaitcijfers.

Yannick Carrasco kreeg opnieuw het vertrouwen van Diego Simeone. Zijn wedstrijd duurde echter maar één helft. Bij een 3-0 ruststand werd de Rode Duivel vervangen door Augusto Fernandez. Antoine Griezmann (2x) en Kevin Gameiro hadden Atlético al voor het halfuur op een geruststellende 3-0 voorsprong gezet.

In de tweede helft dikte Fernando Torres twintig minuten voor tijd aan tot 4-0. In de blessurestijd maakte de ex-aanvaller van Chelsea en Liverpool zijn tweede doelpunt van de namiddag vanaf de stip. Na een teleurstellende start - met twee keer puntenverlies - heeft Atlético nu een zes op zes.