Lukaku helpt Everton met doelpunt en assist naar de tweede plaats

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Everton is uitstekend aan het seizoen begonnen. Die lijn werd gewoon doorgetrokken tegen Middlesbrough. Na 45 minuten was de wedstrijd al gespeeld in Goodison Park.

Op dat moment stond de 3-1 voorsprong voor Everton al op het bord, meteen ook de eindstand. Het begon nochtans niet al te best voor de thuisploeg, die startte met Mirallas en Lukaku in de basis. Na 21 minuten kwam Boro op voorsprong na een owngoal van doelman Stekelenburg.

Everton reageerde echter snel: enkele minuten later was de 1-1 van Barry al een feit. Het werd erop en erover voor de mannen van Koeman: Lukaku zette Coleman kort voor de pauze op weg naar de 2-1 en op slag van rust maakte hij het helemaal af. Everton klimt zo naar een knappe tweede plaats, op twee punten van leider City.