Roeselare doet op de valreep een gouden zaak met 6 op 6, Cercle Brugge is de pineut

Redactie
| 14 reacties

In de Proximus League was men dit weekend toe aan speeldag 6. En naar analogie met de voorbije matchdagen leek alweer een puntendeling in de maak.

Roeselare en Cercle Brugge hielden elkaar in een West-Vlaams onderonsje immers lang in evenwicht. De thuisploeg domineerde de eerste helft, maar het was de Vereniging die op 0-1 klom. Haroun profiteerde van mistasten van Biebauw.

Halverwege de tweede helft volgde de gelijkmaker dan toch. Kis schilderde een vrije trap rechtstreeks voorbij Lentz. Roeselare ging op en over Cercle, want Godwin scoorde zijn tweede in twee weken tijd.