Roeselare gaat door op zijn elan en klimt naar voorlopige tweede plaats

Caroline Tonnelier
| 4 reacties

Wie er in de eerste klasse B in slaagt om een reeksje neer te zetten, kan op korte tijd een grote sprong maken in het klassement. Dat is goed nieuws voor bijvoorbeeld OHL en Antwerp, en het is Roeselare dat het voorbeeld gaf.

Het begon nochtans niet al te best voor de West-Vlamingen. De thuisploeg moest immers met een 0-1 achterstand de rust in. Het was Rajsel die na een ongelukkige tussenkomst van Lépicier de score had geopend.

Roeselare moest in de tweede helft dus alle zeilen bijzetten om de drie punten thuis te houden. Het waren de invallers die het deden: op aangeven van Van Eenoo tekende Brouwers de gelijkmaker aan. Even later was het Lépicier die op een hoekschop zijn foutje uit de eerste helft rechtzette.