Na zeven speeldagen is het zover: Oud-Heverlee Leuven heeft eerste overwinning beet

Bart Ver Elst
| 12 reacties

Oud-Heverlee Leuven heeft na zeven speeldagen dan toch die begeerde overwinning beet in 1B. De Leuvenaars scoorden maar liefst vier keer in het Jan Breydelstadion en gingen met de drie punten aan de haal.

Oud-Heverlee Leuven ging op speeldag zeven in het Jan Breydelstadion op zoek naar de eerste zege van het seizoen. De start van de Leuvenaars kon nauwelijks beter. Na vier minuten schoot Loemba met een knappe treffer de bezoekers op voorsprong.

Net voor rust werd een hoekschop door Simaeys verlengd tot bij Kocabas. Die zette de 0-2 ruststand op het bord. Cercle moest komen na de pauze en Kis kon al snel de aansluitingstreffer maken na een voorzet van Yagan. OHL was niet aangeslagen, Casagolda maakte al snel de 1-3.

Sterke Tabekou

OHL leek op weg naar de zege, maar Naudts duwde tien minuten voor tijd de 2-3 in doel. Tabekou zorgde nauwelijks enkele minuten later voor de de 2-4 en bekroonde zo een sterke invalbeurt met een goal. Het bleef 2-4 en zo heeft OHL zijn eerste zege van dit seizoen beet.