Lukaku vs Benteke eindigt onbeslist, maar mét Belgische goals
Sander De Graeve

Zowel Lukaku als Benteke scoren enige goal voor hun team in Everton - Crystal Palace

In Engeland keken we vrijdagavond uit naar het duel tussen de meest succesvolle Belgische spitsen in de Premier League ooit. Lukaku en Benteke stelden niet teleur.

Lukaku bracht Everton immers op voorsprong iets over het halfuur door een vrije trap geweldig binnen te knallen. Zijn allereerste rechtstreekse vrije trap die de spits scoorde sinds zijn aankomst in de Premier League.

Everton haalde de rust met een 1-0 voorsprong, maar na de koffie sloeg Crystal Palace terug. Benteke tekende voor een pracht van een kopbal en zorgde zo voor de gelijkmaker voor zijn team.

Crystal Palace zorgde mee voor een zinderende tweede helft in Goodison Park en had eigenlijk de zege moeten krijgen. Een doelpunt van Delaney werd immers onterecht afgekeurd. Beide teams blijven in de subtop.