Liverpool sleept alweer zonder Mignolet felbevochten driepunter uit de brand, terugkeer Origi is een zorg minder voor Martinez

Redactie
| 22 reacties

Liverpool FC ging zaterdagmiddag op bezoek bij Swansea City. The Reds liepen in Wales tegen een achterstand aan, maar bogen die penibele situatie om.

Al na 8 minuten was Karius, die Mignolet opnieuw op de bank hield en verder geen topindruk gaf, geklopt. Fer zette Swansea op 1-0. Op een reactie van de bezoekers uit Liverpool was het wachten tot na de koffie.

Nadat een vrije trap rond de zestien bleef hangen, kon de volledig vrijstaande Roberto Firmino de gelijkmaker in doel koppen. Een gelijkspel leek in de maak, maar in de slotminuten scoorde Milner vanop de stip zijn vierde van het seizoen.

Terugkeer Origi

Origi maakte in de laatste 5 minuten zijn opwachting en zag Van der Hoorn onbegrijpelijk de 2-2 missen. Klopp en co slaakten een zucht van verlichting.