Balotelli is nog niets veranderd: Super Mario scoort belangrijke goal en pakt dubbel geel in slot

Bart Ver Elst
| 2 reacties

OGC Nice is de nieuwe leider in de Ligue 1 na een nipte zege tegen FC Lorient. Mario Balotelli was de held van Nice, maar is zijn streken duidelijk nog niet verleerd.

Balotelli was van goudwaarde voor Nice, dat dankzij een 2-1 zege de leiding overneemt van AS Monaco. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, maar vijf minuten voor tijd scoorde het enfant terrible het winnende doelpunt.

Maar Balotelli is Balotelli niet als hij zich ook niet negatief laat opmerken. Zijn eerste gele kaart kreeg Balotelli nadat hij zijn doelpunt vierde en zijn shirt uittrok (zie foto). Nauwelijks twee minuten later kreeg de Italiaan zijn tweede geel en mocht hij vroegtijdig gaan douchen.