whuWest Ham Utd
Datum: 15/10/2016 18:30
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 8
Uitblinker bij de Rode Duivels, antiheld bij Crystal Palace: Benteke mist penalty op deze manier
Timothy Collard

Christian Benteke mist penalty en verliest met Crystal Palace

Christian Benteke scoorde begin deze week nog een hattrick bij de Rode Duivels, maar onze landgenoot heeft de lijn niet doorgetrokken bij zijn club Crystal Palace.

Palace kreeg zaterdagavond het bezoek van West Ham United en na amper negentien minuten keken Benteke en co al tegen een achterstand aan. Cresswell bracht de bal uitstekend voor en Lanzini joeg de bal tegen de touwen.

Crystal Palace had moeite om in de match te komen, maar op slag van rust kreeg Benteke een uitgelezen kans om zijn ploeg langszij te brengen. Maar de Rode Duivel trapte een strafschop hoog over en naast. Een serieuze misser van de man die eerder deze week nog drie keer scoorde tegen Gibraltar.

Rood voor Cresswell

West Ham kwam na rood voor Cresswell nog met tien man te staan, maar ook dan slaagde Crystal Palace er niet in om nog een gelijkspel uit de brand te slepen. Het bleef 0-1 en zo werd het zuur puntenverlies voor Benteke en zijn maats.