Overzicht Europa: Feyenoord raast door, tegenstander Anderlecht tankt vertrouwen

Redactie

In de Jupiler Pro League stonden zondag nog drie duels van speeldag 10 op het menu. In Europa viel er nog veel meer te beleven.

Mainz 05 - Darmstadt 2 - 1

Mainz, donderdag tegenstander van Anderlecht in de Europa League, zegevierde met 2-1 tegen Darmstadt. De Blasis en Malli met een penalty diepten de score uit tot 2-0. Gondorf zorgde eveneens vanop de stip voor de aansluitingstreffer.

NEC - Feyenoord 1 -2

In de Eredivisie staat er geen maat op Feyenoord. NEC klom vroeg op 1-0 via Rayhi en leek die voorsprong ook vast te houden, tot het slotkwartier aanbrak. Jorgensen scoorde in minuut 79 de gelijkmaker, in de slotminuten was de winning goal voor Kramer. Een indrukwekkende 27 op 27 voor de Rotterdammers ondertussen.

Middlesbrough - Watford 0 - 1

Christian Kabasele is met Watford gaan winnen bij Middlesbrough. De Rode Duivel mocht vijf minuten voor tijd invallen. Holebas had toen al voor de 0-1 gezorgd.

16/10/2016 14:30Middlesbrough - Watford0-1
16/10/2016 17:00Southampton - Burnley3-1